Vor scăpa de datorii! Sute de persoane fizice și juridice aflate în insolvabilitate vor fi scoase din evidența fiscală a Primăriei Sibiu

157 de persoane fizice și 5 persoane juridice aflate în insolvabilitate vor fi scoase din evidența fiscală a municipalității sibiene. Valoarea totală a creanțelor depășește 511 mii lei, cea mai mare fiind de 91.470 lei, datorată de o persoane fizică.

Foto: Arhivă

Consilierii locali vor vota în această săptămână scoaterea din evidenţa fiscală a persoanelor fizice si juridice aflate în stare de insolvabilitate. Astfel, valoarea debitelor persoanelor fizice aflate în stare de insolvabilitate  se ridică la 491 .939 lei, iar a celor juridice la 19.895 lei.

Este vorba despre 157 de persoane fizice și 5 persoane juridice de la care nu au putut fi recuperate creanțele deoarece nu au deținut sau dobândit bunuri sau venituri urmăribile, iar organele de executare silită au procedat la anularea obligațiilor fiscale, ori persoane care au decedat.

Cea mai mare valoare a unei creanțe datorate de o persoană fizică municipalității sibiene și care va fi scoasă din evidența fiscală este de 91.470 lei.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*