Vlad Irimia, sfaturi pentru studenții sibieni: ”Aveți curaj în viață, urmați-vă visele și munciți”

Crescut la Sebeș, cu soția din Sibiu și o casă la Săcădate, Vlad Irimia (BUG Mafia) s-a „deschis”, aseară, în fața studenților Universității ”Lucian Blaga” din Sibiu. Nu le-a dat lecții, ci doar le-a povestit ce a făcut el pentru a aunge unul din cei mai apreciați artiști și producători muzicali din România.

Vlad Irimia (“Tataee” de la BUG Mafia)

Vlad Irimia (“Tataee” de la BUG Mafia)

”Nu voi trăi 1.000 de ani. Speranța mea de viață este undeva la 70 de ani, așa că nu mai am foarte mult timp pentru a face tot ceea ce mi-am propus. Nu am venit aici să vă povestesc despre cum m-am recrutat, pentru că nu a fost cazul la mine. Vreau să vă spun însă ce aș face eu dacă aș fi în locul vostru”, le-a spus ”Tataee” celor 200 de studenți, nu înainte de a ține un moment de reculegere în memoria prietenilor săi decedați în Club Colectiv, potrivit unui comunicat de presă al ULBS.

”Chiar dacă unele par clișee, am să vă spun câteva lucruri pe care eu le-am aplicat și care cred că sunt foarte importante, dacă vrei să ai succes: planifică-ți viitorul, organizeaza-ți timpul, alege-ți calea și ai curaj. Dar, mai mult decât tot, munciți, munciți, munciți! Ziua are 24 de ore, din care 8 le dormim. Trebuie să renunțăm la lucrurile care nu ne ajută. Spre exemplu, eu jucam Supaplex, nopțile, pe calculator, în biroul tatălui meu. Supaplex este moartea! Sunt 22 de ani de când nu m-am mai jucat pe calculator. În schimb, după ce colegii mei pleacă, pe la 10, 11 noaptea, eu mai rămân până pe la 2 să muncesc. Iar la 6 mă trezesc. Eu nu cred că voi ieși la pensie, îmi place mult prea mult ceea ce fac și nu cred că mă pot opri. Este important să îți spui ție dacă vrei sau nu să îți urmărești visele. Trebuie să ai curaj în viață, să nu te oprești niciodată, chiar dacă mai spui și prostii, să mergi până în pânzele albe, pentru a-ți urmări visul și să nu regreți nimic”, le-a spus Vlad studenților.

Întâlnirea dintre studenții ULBS și Vlad Irimia a fost ultima din cele trei organizate de universitatea sibiană și compania CGS în cadrul campaniei “Cum m-am recrutat. Povești cu mine si despre tine”.

În primele două zile, în fața tinerilor și-au spus poveștile de succes solistul trupei Vița de Vie, Adrian Despot, și actorul Dorian Boguță.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*