Viziunea de dezvoltare teritorială a județului Sibiu în următorii 10 ani: Consiliul Județean a publicat forma preliminară a PATJ (CP)

Reprezentanții Consiliului Județean Sibiu anunță că a fost publicată forma preliminară a Planului de Amenajare a Teritoriului Județean Sibiu (PATJ).

foto: Consiliul Județean Sibiu

Forma preliminară a Planului de Amenajare a Teritoriului Județean Sibiu (PATJ) este disponibilă pe site-ul instituției, la rubrica Platformă – Actualizare PATJ: https://patj.cjsibiu.ro/
PATJ Sibiu este un document complex, cu caracter director și reprezintă expresia spațială a programului de dezvoltare social-economică a județului pentru următorii 10 ani.
În următoarea perioadă, documentația de amenajare a teritoriului va intra în procesul de PNRR avizare.
În cursul lunii august 2022, Consiliul Județean Sibiu a semnat un contract de prestări servicii cu Facultatea de Geografie din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca cu privire la actualizarea Planului de Amenajare a Teritoriului Judeţean.
Cele două instituții au colaborat strâns în elaborarea mai multor studii de fundamentare, anchete sociologice și analize teritoriale la nivelul județului Sibiu, care se regăsesc pe site: https://patj.cjsibiu.ro/rezultate-proiect/

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*