Vizită în adăpostul pisicilor. Surpriza Asociației PAN pentru copiii care participă la Maratonul pentru Pisicuțe

Ca în fiecare an, Asociația PAN participă cu un  proiect la Maratonul Internațional Sibiu, iar de data aceasta proiectul este „Maratonul sterilizării pisicilor comunitare din Sibiu”. Și pentru că sunt mulți micuți cu suflet mare care se înscriu pentru această cauză, în acest an voluntarii asociației îi invită pe copilași să viziteze adăpostul, pentru a vedea sufletele pentru care urmează să alerge.

foto: Maratonul Internațional Sibiu

Special pentru copilașii care vor alerga la Maratonul Internațional Sibiu pentru proiectul Asociației PAN, adăpostul de pisici al asociației își va deschide porțile, pentru a le oferi celor mici ocazia să facă cunoștință cu suflețelele blănoase penru care urmează să alerge.
Așadar, după închiderea înscrierilor, înainte de maraton, toți copiii înregistrați vor avea ocazia specială de a vizita adăpostul nostru și de a interacționa cu pisicuțele.
Vizitele vor fi stabilite în funcție de numărul de copii înscriși și doritori de a vizita adăpostul.
„Dorim să oferim fiecărui copil șansa de a petrece timp de calitate alături de pisicuțele noastre.
Nu ratați ocazia de a vă implica la maraton și de a oferi pisicuțelor șansa la o viață mai bună! Înscrieți-vă copiii și bucurați-vă de o experiență minunată înainte de eveniment!
Haideți să facem acest maraton și această zi la adăpost memorabile pentru copii și pentru pisicuțe!”, transmit reprezentanții Asociației PAN.

foto: Asociația PAN

Proiectul asociației vizează controlul și reducerea populației comunitare de pisici din cartierele de blocuri din Sibiu. Prin urmare, pașii de bază ai proiectului urmăresc monitorizarea, capturarea, sterilizarea, deparazitarea și repunerea în teritoriu a pisicilor identificate în zonele suprapopulate din oraș. În același timp,asociația își propune să construiască și să mențină o relație de colaborare cu membrii asociațiilor de proprietari/ persoanele care hrănesc pisicile comunitare, astfel încât să poată localiza și supraveghea zonele cu populație necontrolată de pisici.
În anul 2023 Asociația PAN a avut peste 600 de solicitări de preluare a pisicilor comunitate, reușind săpreiaun număr de aproximativ 180 de pisici. În urma acestor cereri, s-a ajuns la concluzia că numărul crescut de solicitări pentru preluare îngreunează prioritizarea cazurilor cu adevărat grave care ar necesita atenția. Proiectul își propune să reducă semnificativ numărul de pisici comunitare, astfel încât asociația PAN să poată avea un flux continuu de preluări și să își îndrepte resursele financiare și umane către cazurile grave și foarte grave.
Sterilizarea pisicilor comunitare este o practică importantă pentru controlul populației de pisici fără stăpân și prevenirea înmulțirii necontrolate a acestora.
Pentru a realiza aceste obiective, este nevoie de 25 000 de lei. Așadar, cei care doresc să ajute, fie alergând fie donând, o pot face AICI
De asemenea, cei care doresc să ajute asociația, o pot face și altfel, de exemplu, adoptând o pisicuță din adăpost. Formularul pentru adopții este disponibil pe https://bit.ly/3qe1VC2
Puteți ajuta pisicile din adăpost să donând orice sumă sau completând formularul 230 AICI sau donând direct cu cardul, AICI
Cont ING RON:
RO91INGB0000999912174907
Cont ING EURO:
RO96INGB0000999912174914

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*