Vizită din Republica Moldova la Primăria Sibiu

O delegație din Republica Moldova, din municipiile Cahul și Ungheni, a efectuat astăzi o vizită de studiu la Primăria Sibiu, în cadrul programului „EU4Moldova: Regiune-cheie”, implementat de către United Nations Development Programme și UNICEF.

Foto: Facebook Primăria Municipiului Sibiu

Delegația alcătuită din reprezentanți ai conducerii celor două primării și specialiști din cadrul acestora și-a exprimat interesul de a afla modul în care Primăria Sibiu planifică și implementează dezvoltarea orașului.

Foto: Facebook Primăria Municipiului Sibiu

Primarul Astrid Fodor împreună cu echipa Primăriei care gestionează aceste domenii au primit delegația din Republica Moldova.

Foto: Facebook Primăria Municipiului Sibiu

„M-a bucurat interesul sincer pe care membrii delegației l-au arătat pentru proiectele și prezentările noastre, adresând multe întrebări. A fost un schimb de idei util, în care noi am aflat despre eforturile și rezultatele frumoase ale administrațiilor din cele două orașe, foarte implicate în a-și dezvolta municipiile în beneficiul cetățenilor, mai ales în contextul în care investițiile se fac exclusiv din bugetele locale. Le-am prezentat pe scurt strategiile de dezvoltare ale Sibiului, Sibiul smart ca infrastructură și Sibiul verde, precum și digitalizarea Primăriei Sibiu și modul în care dorim să dezvoltăm relația cu sibienii, mai ales prin instrumente digitale. Partenerii noștri de discuție au vizitat și pistele de pe malurile Cibinului, unul dintre proiectele prin care am dorit să exemplificăm eforturile noastre în domeniul mobilității smart” a declarat Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*