Vizită din Republica Moldova la Consiliul Județean Sibiu

Județul Sibiu continuă să ofere sprijin și exemple de bună practică administrațiilor locale, dar și organizațiilor neguvernamentale din Republica Moldova, o delegație din cinci raioane ale țării vecine fiind prezentă astăzi la Consiliul Județean Sibiu.

Foto: Facebook Consiliul Județean Sibiu

Am prezentat oaspeților noștri, sosiți în carul unui proiect derulat de Asociația Obștească „Moștenitorii” din Bălți și Asociația GAL Mărginimea Sibiului, modul prin care comunitatea participă la dezvoltarea de strategii în domeniile social, sănătate, tineret, sport, cultură și educație.

Foto: Facebook Consiliul Județean Sibiu

„Ați ales foarte bine județul Sibiu în a vă informa în privința legăturilor directe și transparente pe care le avem atât cu administrațiile locale, cât și cu comunitățile pe care acestea le reprezintă. Rolul nostru este acela de a susține toate proiectele care contribuie la dezvoltarea comunităților și la conservarea și promovarea culturii, obiceiurilor și tradițiilor locale. Avem nevoie de comunități sănătoase economic și social”, a transmis oaspeților moldoveni Vlad Vasiu, vicepreședinte al Consiliului Județean Sibiu.

Foto: Facebook Consiliul Județean Sibiu

Delegația care însumează aproximativ 30 de primari, conducători de instituții și lideri de ONG-uri, a avut vizite de informare și în alte localități din județul Sibiu, printre care se află Rășinari, Sibiel, Sadu și Râu Sadului.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*