Vine, vine Moș Crăciun !

Sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi, iar gândurile, mai ales ale celor mici se îndreaptă tot mai des către Moș Crăciun și cadourile pe care le va aduce acesta.

Pentru Crăciun, Ferma La Nic din Loamneș pregătește un eveniment deosebit, în cadrul căruia cei mici își vor primi cadoul direct din mâna lui Moș Crăciun, din sania trasă de cerbi.

Astfel, cei care vor să facă un dar de Crăciun copiilor sau celor apropiați, dar ce va fi înmânat chiar de Moș Crăciun și spiridușii săi direct din sanie, trebuie să ia legătura cu cei de la Ferma La Nic prin Messenger sau Whatsapp la numărul de telefon 0741435860, cu numele și numărul de cadouri pe care vor să îl facă. Cadoul va trebui ambalat foarte bine, pentru a nu se vedea ce este înăuntru, iar pe ambalaj trebuie scris numele întreg al destinatarului și dus la fermă cu două zile înainte de evenimentul care se va ține în Ajunul Crăciunului. Organizatorii spun că va exista o taxă pentru fiecare cadou.

Programarea pe ore pentru oferirea cadourilor va fi făcută publică în data de 20 decembrie pe pagina de Facebook a Fermei La Nic. Organizatorii spun că cel mai probabil împărțirea cadourior se va face în ordine alfabetică după prima literă a numelui de familie al destinatarului.

Ferma La Nic este singura fermă de cerbi lopătari din județul Sibiu. Săptămâna trecută vizitarea fermei nu a fost posibilă datorită pregătirilor desfășurate pentru sărbătorile de iarnă. Începând de ieri, 14 noiembrie ferma poate fi vizitată zilnic între orele 17.30 și 20.00 când luminițele de Crăciun sunt aprinse. Pomul de Crăciun va fi împodobit în data de 1 decembrie. Vizitarea fermei în această perioadă se va face contra unei taxe de 25 de lei /familie.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*