Vin alb și siropuri pe înserat, în cea mai lungă zi din an. Experiență de neuitat propusă de Anii Drumeției!

Vineri, 21 iunie, în cea mai lungă zi din an, Anii Drumeției vă propun o altfel de experiență: plimbare la apus, pe Colinele Transilvaniei, cu degustare de vinuri albe, locale.

foto: Anii Drumeției

Drumeția va avea loc în zona Mediaș. Organizatorii propun o plimbare scurtă, relaxantă, de maxim 6 kilometri, apoi drumeții se vor așeza pe păturici pentru a se bucura de superbul apus de iunie în Colinele Transilvaniei, servind sucuri naturale din zonă și vinuri albe de la crame locale!
Această experiență este recomandată celor care își doresc un pic din toate: un pic de mers, un pic de povești, un pic de relaxare!
Plecarea se face din Mediaș, la ora ora 18.00, vizavi de Sinagoga Mediaș (Str Kogălniceanu nr 43) și sunt disponibile 12 locuri.
Traseul este unul ușor, cu o distanță de 6 kilometri și o diferență de altitudine de 200 de metri. Durata drumeției este de aproximativ 4 ore, iar vârsta minimă recomandată pentru participarea copiilor este 10 ani
Pentru drumeției este recomandat să aveți asupra dvs. bocanci de drumeție, sticlă cu apă, gustări, hanorac pentru seară, păturică de picnic și, eventual, bețe de trekking.
Prețul early bird (disponibil până pe 18 iunie, inclusiv): 120 lei/persoană. Include ghidaj, băuturi pentru degustare.
Preț: 140 lei/persoană (disponibil în zilele de 19 -21 iunie). Include ghidaj, băuturi pentru degustare.
Copiii până la vârsta de 14 ani beneficiază de acces gratuit.
Ghid în această experiență va fi Ioana Pătrășcoiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*