VIDEO ULTIMELE IMAGINI cu Angelika, studenta dispărută. Poliția a făcut publice filmările

Polițiștii sibieni au făcut publice ultimele imagini surprinse de camerele de supraveghere stradală, în dimineața în care Angelika Maurer a dispărut.

Video: IPJ Sibiu

În imaginile date publicității de polițiștii sibieni se vede cum tânăra Angelika Maurer trece pe Bulevardul Victoriei, în giratoriul de la intersecția străzilor Avrig cu Poplăcii și în giratoriul de pe strada Polplăcii.

”Polițiștii sibieni continuă activitățile specifice în vederea depistării Angelikai Maurer. Imediat ce avem noi informații, le vom comunica”, este mesajul transmis de Luciana Balteș, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Sibiu.

Angelika Claudia Maurer, în vârstă de 25 de ani, a plecat în data de 8 februarie din locuința situată în Sibiu spre direcția Calea Poplacii (Padurea Dumbrava) fără a mai reveni. Dispariția a fost anunțată de fratele ei, după aproximativ 10 zile.

Semnalmente: înălțime 165 cm, greutate aproximativ 75 de kg, ochi verzi, păr șaten deschis, de lungime medie.

În cursul zilei de joi polițiștii sibieni au desfășurat o amplă acțiune de căutare a tinerei dispărute în Pădurea Dumbrava, după ce, săptămâna trecută, au găsit în pădure mai multe obiecte personale aparținând tinerei dispărute.

La acțiune au participt 150 de lucrători din IPJ Sibiu, Centrul Chinologic ”Aurel Greblea” Sibiu, DGASPC Sibiu, Directia Ocolului Silvic Sibiu, Salvamont Sibiu, SAJ, precum și peste 200 de voluntari din Asociația 4×4 Rescue, Asociația Crucea Roșie și studenti ULBS. Angelika însă, nu a fost de găsit.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*