VIDEO. Operațiune de amploare pentru capturarea unor traficanți de droguri

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Sibiu din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba Iulia, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Sibiu, au făcut azi 8 percheziții domiciliare, în județele Sibiu și Cluj, la persoane bănuite de trafic de droguri de mare risc și efectuarea de operațiuni cu produse cu efecte psihoactive, fără a deține autorizație eliberată în condițiile legii.

Din cercetări a reieșit că, din anul 2022 și până în prezent, persoanele cercetate ar fi vândut droguri din categoria celor de mare risc, dar și noi substanțe psihoactive mai multor consumatori din zona de nord a județului Sibiu, respectiv municipiul Mediaș și localitățile învecinate.

Persoanele bănuite de trafic de droguri vor fi conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Sibiu, pentru audieri și dispunerea măsurilor legale.

În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat mai multe pliculețe cu substanțe psihoactive și droguri, telefoane mobile, un grinder și un cântar electric.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*