Video. O elevă de la liceul Teoretic Axente Sever din Mediaș, printre printre junioarele de top la Campionatele Naționale de Atletism

Stadionul „Iolanda Balas Soter” din capitală a găzduit în zilele de 8 și 9 iunie a doua etapă a Campionatelor Naționale rezervate juniorilor U18 și U16.

Peste 1000 de sportivi s-au întrecut în cele două zile de competiție la probele specifice de atletism, iar între acești atleți un rol aparte i-a revenit Vanesei Giangu din clasa a IX-a Instructor Sportiv, la Liceul Teoretic Axente Sever din Mediaș.

Foto: Facebook Liceul Teoretic Axente Sever Mediaș

Atleta medieșeană pregătită de antrenorul Vasile Herman a luat startul în finalele de 3000 și respectiv 5000 de metri. În prima probă Vanesa s-a clasat pe poziția a 6-a după ce a alergat cei 3000 de metri în 11 minute, 21 de secunde și 20 de sutimi. Lucrurile au stat mult mai bine pentru reprezentanta Clubului Sportiv Școlar Mediaș la proba de 5000 de metri, pe care i-a alergat în 20 de minute, 38 de secunde și 94 de sutimi. Acest rezultat a plasat-o pe Vanesa Giangu pe locul al 4-lea.

Foto: Facebook Liceul Teoretic Axente Sever Mediaș

Pentru Vanesa urmează peste 2 săptămâni o nouă competiție, respectiv etapa finală a Campionatelor Naționale U18. Aceasta se va desfășura tot în București, în perioada 22-23 iunie.

„O felicităm pe Vanesa Giangu pentru acest rezultat, îl felicităm pe antrenorul Vasile Herman care o îndrumă neîntrerupt de aproape un deceniu și-i dorim axentistei noastre să continue pe panta ascendentă a competițiilor naționale și internaționale din domeniul atletismului” au transmis reprezentanții Liceului Teoretic „Axente Sever” din Mediaș.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*