VIDEO Mircea Bravo, celebrul comediant din Cluj, lansează al doilea film. Când apare în cinematografe?

Mircea Bravo, celebrul comediant din Cluj, a lansat trailer-ul pentru al doilea film al său și anume „Nunta pe bani”. Filmul va apărea în cinematografe în data de 10 octombrie, scrie Monitorul de Cluj.

 

În săptămâna în care și-a sărbătorit ziua de naștere, Mircea Bravo a venit cu un cadou către publicul din România iubitor de cinema și anume, lansarea trailer-ului „Nuntă pe bani”.

La fel ca primul său film, „Mirciulică”, și acesta va apărea în cinematografele din România.

Presărată cu umor, cu scene romantice și momente provocatoare, comedia regizată de Cristian Ilișuan promite o stare de bine de 90 de minute la cinema pentru întreaga familie, începând cu data de 10 octombrie.

Foto: captură ecran video YouTube – Mircea Bravo

„În sfârșit putem arăta secvențe din munca noastră de acum un an. Nuntă pe bani a fost filmat în 23 de zile, cu pre-producție de câteva luni, dar post-producția este un proces de durată, mai ales că ne mai sucim în alegerea cadrelor potrivite, trebuie găsită muzica perfectă, iar în cazul nostru a fost compusă special pentru film. Și ne bucurăm că ne ținem de planul nostru inițial, acela de a filma și lansa un lungmetraj pe an”, a transmis Mircea Bravo.

Alături de Mircea Bravo, „Nuntă pe bani” îi are în distribuție pe o serie de actori talentați, printre care îi amintim pe Alexandra Spătărelu, Bob Rădulescu, Dan Chiorean, Adrian Cucu, Elena Ivanca, Bunica din Chinteni, dar vor fi și apariții din zona de online, cum ar fi Ionuț Rusu și Ioana Chisiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*