VIDEO Forța Dreptei Sibiu lansează podcast-uri online în care vor fi dezbătute probleme de actualitate. Primul podcast îl are ca invitat pe Ludovic Orban (CP)

Ciprian FARAON, președinte Forța Dreptei Municipiul Sibiu: În perioada următoare vom realiza o serie de podcast-uri, sub egida Forța Dreptei Sibiu. Vom aduce la masa dezbaterilor potențiali candidați pentru administrațiile locală și județeană, vom dezbate alături de specialiști, problemele comunității sibiene, ale administrațiilor locale și județene, vom oferi soluții, vom prezenta viziunea noastră asupra parcursului Sibiului.

Vă invit să ne cunoașteți mai bine, să ne adresați întrebări, să ne aduceți la cunoștință problemele cu care vă confruntați când accesați serviciile primăriei sau ale altei instituții. Sunt sigur că dacă ne veți cunoaște, veți accepta că se poate mai mult și mai bine. Fără circ, fără exerciții de imagine, fără interese personale, fără minciuni, fără promisiuni pe care nu putem să le onorăm. Doar bună intenție, doar profesionalism, doar fapte! Cu oameni capabili, oameni corecți, cu oameni pregătiți profesional, cu oameni care știu să-și păstreze echilibrul, care știu să rămână cu picioarele pe pământ, care aparțin comunității, care gândesc și se comportă normal.

Podcast-urile vor fi realizate de colega noastră, Doris LUPU, secretar general al Forța Dreptei Municipiul Sibiu, jurnalist de profesie.
Ludovic ORBAN, în dialog cu Doris LUPU, la prima dezbatere din seria de podcast-uri Forța Dreptei Sibiu:
„La Sibiu mă simt ca acasă. Pe colegii mei din conducerea filialelor Forța Dreptei Sibiu, pe dl deputat Constantin Șovăială, respectiv pe dl președinte al organizației municipale a FD Sibiu, Ciprian Faraon, îi cunosc foarte bine, am colaborat și colaborăm excelent. Am convingerea că organizația de la Sibiu va crește frumos și va obține un rezultat electoral care va surprinde pe mulți”.

Ludovic Orban a mai declarat că ideea de a intra în politică, a luat-o foarte repede.
„M-am înscris în zona liberală în octombrie 1990. Am descoperit că sunt liberal înainte de revoluție. Dacă ar fi să fac referire la conceptul de liberalism autentic, aș spune că fundamentul apariției statului, a corpului reprezentativ, justificarea filosofică este tocmai pentru a garanta respectarea libertăților și a drepturilor indivizilor. Statul trebuie să fie un arbitru, nu un concurent neloial, mai ales în economie, sau în orice alt domeniu de inițiativă. Liberalismul face casă comună cu democrația”.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*