VIDEO. Filmul lui Mircea Bravo este aproape de lansare. VEZI de când îl vom putea vedea în cinematografe

Mircea Bravo, celebrul comediant din Cluj şi simpatica Tanti Lenuța din Chinteni, cea care joacă rolul bunicii lui, vor apărea și în cinematografele din țară din această toamnă.

Anunțul a fost făcut de de cunoscutul vlogger Youtube, acolo unde este urmărit de peste un milion de fani, conform Monitorul de Cluj.

Mircea Popa, cunoscut ca și Mircea Bravo a anunțat anul trecut că filmul se va numi „Mirciulică” și el va fi actorul principal, dar în film vor apărea și actorii din clipurile realizate până acum.

Comedia „Mirciulică” este scrisă şi regizată de Cristi Ilișuan, cel care stă şi în spatele celebrelor clipuri de pe internet. Acţiunea principală a filmului se petrece în Gherla. Mirciulică care este jucat de Mircea Bravo, ajuns la vârsta la care vrea să îşi ia viața în propriile mâini, se simte ca un prizonier în apartamentul părinţilor, unde trebuie să respecte reguli stricte.

 

Mulți dintre noi o să recunoaștem în film persoane din faimoasele videoclipuri a lui Mircea Bravo.

Comedia va avea premiera în 7 octombrie în cinematografele din țară.

„Suntem foarte bucuroși să vă anunțăm că în 7 octombrie apare filmul nostru MIRCIULICĂ în cinema-urile din toată țara.

E un film făcut pentru voi, să vă bucurați de el așa cum o faceți de-atâta timp de clipurile noastre. Avem nevoie de susținerea voastră, așa că orice comentariu, like, share, gând bun ne este de folos”, a scris Mircea Bravo pe pagina sa de Facebook.

Filmările s-au desfășurat atât în Cluj-Napoca, cât și în Gherla și București.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*