VIDEO. Autocar plin cu oameni, răsturnat în șanț

Un autocar plin cu oameni s-a răsturnat, vineri, în localitatea clujeană Răscruci. Potrivit polițiștilor, în autocar se aflau 52 de persoane.

Potrivit ISU Cluj, până în acest moment două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, scrie Monitorul de Cluj.

Potrivit unui martor, autocarul s-a răsturnat în șanț în jurul orei 15:25.

„Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca intervin în aceste momente la un accident rutier în urma căruia un autocar a ieșit în afara părții carosabile. În momentul sosirii echipajelor operative la fața locului ocupanții erau ieșiți din autocar, iar până acum două persoane au solicitat consult medical. La fața locului sau deplasat două autospeciale cu modul de descarcerare și trei ambulanțe SMURD”, a transmis ISU Cluj.

„La data de 6 ianuarie a.c., în jurul orei 15.30, polițiștii au fost sesizați despre un eveniment rutier produs pe DN1C, în localitatea Răscruci.

Din primele informații, un ansamblu de vehicule (autocar și remorcă), în care se aflau mai multe persoane, condus de un bărbat în vârstă de 34 de ani, din județul Botoșani, ar fi ieșit în afara părții carosabile după ce conducătorul auto ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În urma evenimentului 2 persoane au necesitat îngrijiri medicale.

Traficul se desfășoară pe un singur sens, alternativ”, a transmis IPJ Cluj.

UPDATE ora 16:18

„La misiune au luat parte o autospecială cu apă și spumă, două autospeciale cu modul de descarcerare, trei ambulanțe SMURD și una SAJ. Nicio persoană nu a fost transportată la spital”, a transmis ISU Cluj.

Sursa video: ISU Cluj

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*