VIDEO Atmosferă UNICĂ în muzeul ASTRA. Sibiu Guitar Meeting a adunat peste 700 de chitariști. Ce se întâmplă astăzi

Astăzi este ultima zi în care vă puteți bucura de atmosfera de festival care a cuprins muzeul ASTRA odată cu sosirea celor 700 de chitariști din întreaga țară, care iau parte la Sibiu la cel mai mare eveniment de profil.

 

 

Duminică, 17 septembrie, sunt programate 3 concerte de zi la Scena din Șură de la Târgul de Țară, de la ora 14.00, susținute de artiștii Mircea Vintilă, Ducu Bertzi și Denise & Andrei.

Activitățile culturale, atelierele pentru copii și zonele de relaxare completează atmosfera de festival

Anul acesta, Guitar Meeting este un festival mai complex ca oricând. Experiența culturală bogată, de care se vor bucura nu doar chitariștii, ci întregul public, cuprinde zeci de activități planificate în Muzeul ASTRA în toate cele 3 zile ale evenimentului.

Zona Born to Play de la Etno Tehno Parc este un spațiu dedicat atelierelor și activitătilor pentru copii și tineri, care să-i țină ocupați și să le exploateze creativitatea. Aici vor fi găzduite o serie de ateliere de muzică, îndemânare și creație: Clasa 0 de Chitară la Școala Veche din Ticera pe grupe de vârstă, Atelier de testare instrumente, Atelier percuție, Ateliere de creație, Vânătoare de comori, Jocuri ritmice, Pictură pe șevalet, Confecționarea de jucării din lemn, dar și spații de Face painting și Henna Tattoo. Activitățile din zona Born to Play se vor desfășura astăzi între 11.00 și 16.00.

Zona Târgului de țară este dedicată publicului larg, fiind potrivită pentru activități creative și de relaxare pe placul oricui: Guitar Art Craft, expoziția de chitare recondiționate Guitar After Life, Atelier Flower Sounds, Expoziție cu vânzare handmade, Treasure Hunt organizat de Cetatea Roșie Sibiu, dar și zone de relaxare, Food Court, Photobooth, Manufactura de print (printare sacoșe de panză și tricouri), Creative Wardrobe (pictură pe haine), Book Corner Cărturești și Tatuaje temporare cu Jagua. Toate acestea vor avea loc astăzi între 11.00 și 16.00.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*