Victorie sibiană în meciul cu KK Zlatibor

BC CSU Sibiu încheie cantonamentul din Serbia cu o victorie împotriva celor de la KK Zlatibor, scor 81-67.  Echipa antrenată de Fleșeriu se întoarce, așadar, din Serbia cu un bilanț de două victorii și o înfrângere.

Partida de aseară a început sub semnul echilibrului, primul sfert fiind adjudecat de echipa din Zlatibor, scor 18-16. Philmore și Falker au făcut rapid câte două faulturi, iar acesta din urmă a marcat jumătate din punctele echipei. Echipa sibiană a continuat cu energie bună și în sfertul secund, astfel că a au intrat la vestiare cu avans de 11 puncte (42-31). Justas Tamulis a reușit două coșuri de 3 puncte, Hardy a finalizat contraatacurile, iar jucătorii români s-au achitat de sarcinile defensive. Hardy a fost primul jucător din tabăra galben-albaștrilor care a atins 10 puncte marcate.

După pauză, băieții lui Fleșeriu s-au distanțat chiar și la 17 puncte, însă Zlatibor a reușit să reducă diferență. Chiar și așa, BC CSU Sibiu a intrat în  ultima secvență cu un avantaj de 10 puncte(65-55). Hardy a făcut spectacol, la fel și Philmore și Tamulis.

BC CSU Sibiu a continuat meciul bun și în ultimul sfert și a încheiat partida cu victorie, scor 81-67 (16-18, 25-14, 24-23, 16-12) împotriva lui KK Zlatibor. Meciul a consemnat și debutul lui Cristian Cerbu la vârsta de 14 ani.

”O ultimă zi de cantonament reușită, cu un joc în care am avut o rotație mai mare, odată cu sosirea lui Philmore, sub coș s-a simțit. Am avut un cantonament foarte util, în care am muncit din greu și după care putem trage speranțe pentru un nou sezon reușit. Mă bucur că suntem toți sănătoși și aștept cu nerăbdare revederea cu Chris, dar și turneul următor”, a declarat Dan Fleșeriu, la finalul ultimului meci din Serbia.

Cel mai bun marcator al partidei a fost Justas Tamulis cu 18 puncte, urmat de Kevin Hardy 16p, Monyea Pratt 15p, Randal Falker 11p, Mirel Dragoste 10p, Isaiah Philmore 10p, Aurel Gavriloaia 1p, Wilhelm Brosser 2p. Au mai jucat Varga, Gheorghe, Cerbu.

Galben-albaștrii se întorc la Sibiu, până marți, când vor pleca spre capitală, unde vor disputa trei meciuri de pregătire în compania echipei din Craiova, dar și cu CSO Voluntari și Athletic Constanța. Ulterior, vor reveni la Sibiu pentru a continua pregătirile înaintea Memorialului Internațional Tordai 2018.


Alexandra Cristina FLEȘERIU

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*