Victorie la Baia Mare! Minaur – CSC Șelimbăr 0-1 (0-1)

CSC Șelimbăr a bifat a 4-a victorie în play-out-ul Ligii 2, astăzi, la Baia Mare, 1-0 (1-0) cu Minaur. Unicul gol al întâlnirii a fost înscris de vârful Jordan Gele la jumătatea primei reprize (’23).

foto arhivă: facebook/CSC1599Șelimbăr

CSC 1599 Șelimbăr a început cu Mitrovic A. (P) – Palmeș, Voicu, Lungu, Natea, Al. Luca, Mitrea, Monea, Cărăru, Năstăsie și Jordan Gele. „Mă bucur foarte mult pentru cele 3 puncte pe care le-am câștigat astăzi. Este o victorie meritată! Băieții au muncit mult pentru ea, iar acest rezultat ne-a ajutat să ne menținem poziția în clasament. Vom încerca să câștigăm și ultima etapă, sâmbăta viitoare, pentru a termina pe primul loc în clasamentul grupei noastre de play-out.
I-am felicitat pe băieți după meci. Merită felicitările cu prisosință, dar trebuie să rămânem concentrați și pentru ultima etapă, deoarece ne dorim să obținem victoria. Am traversat o perioada bună și frumoasă, cu rezultate bune și mi-aș dori să încheiem acest sezon cu o victorie ce ne va da speranțe pentru ceea ce urmăm să facem din vară.“, a declarat Claudiu Niculescu după meci, citat de CSC1599Șelimbăr.

Elevii lui Claudiu Niculescu păstrează șanse mari la câștigarea Grupei A a play-out-ului, având 36 de puncte, la fel ca Csikszereda, echipă pe care o va întâlni pe teren propriu, la Rm. Vâlcea, sâmbătă 6 mai, de la ora 11, în ultima etapă a sezonului.

CLASAMENT Grupa A – Play-Out

sursa: FRF

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*