Victorie în primul meci de pe teren propriu, din 2016

CSU Atlassib Sibiu reușește o victorie importantă, în meciul din această seară, cu BCM U Pitești, scor 74-71 (12-14, 17-15, 16-17, 29-25), la capătul a 40 de minute extrem de echilibrate.

CSU Atlassib Sibiu-BC Timisoara (3)Sibienii lui Dan Fleșeriu au început meciul cu gândul la victorie, iar oaspeții au arătat aceeași motivație. Meciul a fost unul extrem de echilibrat, iar la pauză, tabela arăta egalitate 29. În a doua parte, jocul a continuat în același stil și doar în ultimul sfert jucătorii CSU Atlassib Sibiu au reușit să mărească puțin diferență, asigurându-și victoria.

La finalul meciului, antrenorii celor două echipe s-au arătat mulţumiţi. ”Un meci mai greu decât ne-am așteptat, cu o echipă care a părut că a venit să <<moară>> aici, la Sibiu, o echipă care a dat totul. Pe final au părut că au căzut fizic puțin, pentru că au jucat extraordinar în primele trei sfertului. A fost un meci în care băieții meu au crezut că va fi mai ușor, datorită victoriei din tur cu Piteștiul, și probabil de aceea au început așa greu. E o victorieextrem de importantă, care ne menține cu șanse la locurile 1-6. Felicit echipa din Pitești și antrenorul ei, fac o treabă extraordinară și, așa cum am mai spus, este o echipă care merită să intre în PlayOff”, a declarat Dan Fleșeriu, antrenorul principal al CSU Atlassib Sibiu. ”Felicitări echipei din Sibiu, au fost mai buni. Trebuie să recunosc că meritau să câștige pentru că au fost mai buni. Cred că au și fost puțin mai concentrați și mai norocoși, decât noi. În prima parte a meciului am făcut multe greșeli. Prima repriză a fost strânsă, s-a terminat 29 egal, deși puteam conduce cu 4-5 puncte. (…) Nu pot spune că noi nu am avut o abordare bună sau atitudine, dar trebuie să ne concentrăm mai mult”, a spus Andjelko Mandic, antrenorul BCM U Pitești.

Pentru CSU Atlassib Sibiu au marcat: Hardy 16p, Lalovic 14p, Gilbert 12p, Calotă 10p, Paul 9p, Harrison7p, Mijajlovic 3p și Cioacătă 3p.

În următoarea etapă, CSU Atlassib Sibiu se deplasează la Târgu Jiu, unde va juca sâmbătă, 23 ianuarie 2016, de la ora 17:30, meciul fiind transmis LIVE pe Digisport.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*