Victorie în deplasare a baschetbaliștilor sibieni

BC CSU Sibiu continuă seria de victorii și se impune pe terenul celor de la SCM Timișoara, scor 99-87.

Echipa sibiană va reveni pe teren propriu, unde sâmbătă, 29 decembrie, de la ora 18.00, primește vizita celor de la CSM CSU Oradea, în ultima partidă din 2018.

Baschetbaliștii sibieni au început partida în forță, instalându-se la conducere, gazdele găsindu-și mai greu ritmul. Chiar și așa, până la finalul primului act SCM Timișoara reușea să recupereze din deficit, astfel că, după primele 10 minute de joc, echipa noastră avea un avans de doar o posesie, 25-23. Galben albaștrii reușeau să își adjudece și sfertul al doilea, cu toate că Timișoara a arătat o energie bună. Echipa noastră intra la vestiare la un avans de 6 puncte. În partea a doua a meciului, SCM Timișoara s-a mobilizat să treacă în avantaj și a și reușit, însă pentru scurt timp. Avantajul de 2 puncte a fost rapid anulat de jocul echipei sibiene, care până la finalul partidei reușea să își asigure un avantaj confortabil și să încheie meciul cu victorie, scor 99-87.

”Un meci în care noi am jucat cu intensitate foarte scazută. Apărarea a fost foarte moale și am permis extrem de multe puncte fără să opunem suficientă rezistență. Mă bucur că, totuși, deși am făcut un meci cu un nivel slab al apărării, am reușit să marcăm aproape 100 de puncte în deplasare. Este o victorie importantă pentru noi, așa cum de fapt este oricare alt meci. Le transmit «Crăciun fericit» fanilor noștri, le mulțumesc că vin în număr așa mare în deplasări, dar și acasă și îi aștept în 29 decembrie, să umplem sala și să ne susțină, să fie cu adevărat ajutorul nostru pentru a încerca victoria cu Oradea. Crăciun fericit, sărbători fericite și multă sănătate tuturor fanilor noștri!”, a spus Dan Fleșeriu, antrenorul principal al BC CSU Sibiu.

Pentru BC CSU Sibiu au marcat: Monyea Pratt 28p, Randal Falker 15p, Kevid Hardy 13p, 12 rec, Isaiah Philmore 13P, Aurelian Gavriloia 12p, Justas Tamulis 9p, Chris Cooper 6p, Mirel Dragoste 5p,

„Studenții” se pregătesc de ultimul meci din 2018, cu CSM CSU Oradea. Partida se va disputa pe teren propriu sâmbătă, 29  decembrie, de la ora 18:00. Biletele pentru această partidă sunt disponibile online pe www.bc-csusibiu.ro și pe www.kompostor.ro.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*