Victorie importantă pentru baschetbaliștii sibieni, în meciul cu vicecampioana României

BC CSU Sibiu a reușit o victorie frumoasă, aseară, într-o sală umplută la refuz de suporterii care și-au susținut frenetic favoriții. Galben-albaștrii au învins vicecampioana României la o diferență de 14 puncte.

foto: Adrian Bugariu

După un început destul de timid al jucătorilor sibieni, care s-au văzut conduși în primele două sferturi de către cei de la CSM Steaua Eximbank și după ce, înaintea pauzei mari, Kevin Capers a căzut pe parchet accidentându-se destul de grav la genunchiul stâng, sibienii au revenit de la vestiare dornici să întoarcă rezultatul. Au și reușit, grație unor execuții aclamate îndelung de suporteri. Chiar dacă, în prima parte a partidei, CSM Steaua Eximbank reușea să conducă echipa locală la 12 puncte diferență, sfertul al 3-lea a fost cel în care BC CSU Sibiu a întors rezultatul, iar în ultimul sfert a condus chiar și cu 18 puncte.

La finalul partidei, BC CSU Sibiu a învins CSM Steaua Eximbank, scor 88-74 (17-24, 19-15, 28-14, 24-21).

foto: Adrian Bugariu

”Am început destul de moale partida, probabil crezând că e suficient ce am reușit la Oradea. Este evident că nu este suficient și că ne trebuie mult mai multă determinare în joc. După pauză am revenit de la vestiar cu un alt tonus, iar efortul s-a dovedit a fi suficient pentru a câștiga meciul. Nu a fost un meci spectaculos, ci unul extrem de fizic, din care noi, se pare, am pierdut și un jucător și nu știm momentan cât de gravă e accidentarea. Încă tranziția nu e nici la jumătate cât aș vrea să fie, încă echipa nu e construită pentru că modificăm destul de mult individual. Am jucat cu mai multe assist-uri decât la Oradea, dar mai avem extrem de mult. Oricum meciurile importante încep în Top 6 și în Playoff. De obicei, echipele pe care le-am condus eu nu câștigau la începutul campionatului.  Mă bucur că am câștigat, dar mai avem extrem de mult de lucru”, a spus antrenorul Dan Fleșeriu, la finalul partidei.

Pentru BC CSU Sibiu au marcat: Tyler Laser 22p, Monyea Pratt 19p, DeAngelo Riley 13p, Christopher Cooper 9p, Kevin Capers 8p, Radu Paliciuc 8p, Mirel Dragoste 6p, Lawrence Kinnard 3p.

În următoarea etapă, BC CSU Sibiu joacă în deplasare cu BC SCM Timișoara, luni, 23 octombrie, de la ora 18.00.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*