Victorie de moral

FC Hermannstadt a câștigat, miercuri, cu scorul de 3 – 1 amicalul susținut la Timișoara, cu echipa locală FC Ripensia. Următorul amical al echipei noastre este programat, sâmbătă, 22 iulie, la Făgăraș, cu o altă divizionară secundă: ASA Tg. Mureș.

Ripensia a deschis scorul în minutul 19, dintr-o lovitură de la 11 metri executată de Nanu. FC Hermannstadt a egalat cu două minute înainte de pauză, prin Daniel Tătar. În repriza secundă, echipa noastră a mai înscris de două ori, prin Robert Bratu și Radu Crișan. În final, FC Hermannstadt s-a impus în fața echipei FC Ripensia cu 3-1, la fel ca în primul meci, disputat vineri, 14 iulie, la Sibiu, pe Stadionul „Obor”.

Formația de start folosită de antrenorul Alexandru Pelici a fost următoarea: H. Moldovan – Al. Străulea, C. Pîrvulescu, R. Crișan, D. Tătar – L. Dumitriu, R. Dâlbea – S. Lupu, Bg. Rusu, P. Petrescu – S. Blănaru. Au mai jucat: C. Căbuz, R. Bratu, Cl. Pamfile, G. Monea, Bg. Piko, R. Necșulescu, Al. Neacșa și Ad. Cîrstean.

Cine sunt marcatorii

Robert Bratu joacă fundaș central în echipa sibiană. Cu toate că este junior, în toate cele 10 meciuri disputate a dat dovadă de maturitate. Purtătorul tricoului cu numărul 31 a venit la Sibiu dintr-o ligă superioară și a devenit într-un timp scurt unul dintre jucătorii de baza ai echipei FC Hermannstadt. Acesta este născut în 31 august 1997, la Giurgiu.

Radu Crişan este purtătorul tricoului cu numărul 27 şi se dovedește unul dintre stâlpii apărării. Tânărul fotbalist a venit la FC Hermannstadt în iarnă sub formă de împrumut de la Astra Giurgiu. Crişan este născut în 27 aprilie 1996, la Turda.

Daniel Tătar, unul dintre cei mai cunoscuți fotbaliști ai Sibiului, este purtătorul tricoului cu numărul 17 și a fost al doilea golgheter al echipei sibiene. Născut în 21 octombrie 1987, în Blaj, stabilit în Sibiu, este un mijlocaș ofensiv, dar poate acoperi mai multe posturi, atât în ofensivă, cât și în devensivă. Daniel este un jucător tehnic, cu multă experiență în ligile superioare, și este legitimat la clubul sibian încă de la înființare.

Victorie lejeră în prima întâlnire

FC Hermannstadt s-a impus, și în urmă cu o săptămână, pe stadionul „Obor”, cu scorul de 3-1 (2-0) în faţa divizionarei secunde FC Ripensia Timişoara.  Mijlocaşul Radu Necşulescu a deschis scorul cu un şut din marginea careului mare. Adrian Cîrstean a majorat diferenţa din centrarea lui Bogdan Rusu, iar Radu Crişan a făcut 3-0 imediat după pauză. Ripensia a redus din diferenţă în finalul meciului.

 

ALEXANDRU PELICI | antrenor„Venim după perioada de acumulări fizice din cantonamentul de la Săcele. În această perioadă încercăm să cristalizăm o formulă de echipă. În mare parte, sunt mulţumit de modul în care se prezintă echipa.”

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*