Victor Spirescu, sibianul care a „invadat” Marea Britanie în 2014, mort într-un accident de mașină

Victor Spirescu, sibianul care a intrat primul în Marea Britanie, după deschiderea pieţei muncii, în 2014, a murit într-un tragic accident de mașină.

Potrivit unor surse, acesta se afla la volanul mașinii sale spre Milton Keyns.


Victor Spirescu era din judeţul Sibiu şi a devenit faimos, după ce a fost întâmpinat de parlamentarul laburist Keith Vaz, pe aeroportul Luton, din Londra, la 1 ianuarie 2014, ziua în care au fost ridicate restricţiile de muncă pentru români şi bulgari.
Bărbatul s-a stins în viaţă în urma unui tragic accident petrecut ieri. Anunţul a fost făcut de prietenii lui, prin intermediul reţelei de socializare Facebook.
„Victoras. ..nebunul Cum îţi spuneam ….Cat mă făceai sa rad şi mă bine dispuneai! Mi ai pus sufletul în cuie acum 10 ani ….dar tu ..tu nu te ai lăsat! !iubeai adrenalina..viata …bucuria…fericirea…erai fericit doar când aveai inima la 2000 !!!Nu ai încetat sa te schimbi ..sa încetezi sa te schimbi …era ceea ce tu iubeai….Azi un accident ni te a luat. …Ştiu ca tu în sufletul tău ai ştiut mereu ce riscai. ..dat tu credeai ca eşti invincibil …dar sunt convinsa ca Vio avea nevoie de un prieten şi te a ales pe tine …..Îţi doresc un drum luminat. (…) Azi am pierdut un prieten drag mie si familiei mele ……a plecat mult prea repede dintre noi .In urma cu 3 luni imi spunea ” Aditule nu am trăit degeaba am trăit viata la maxim ! Mai erau multe de făcut “Vicor” !Odihneste-te in pace ! Condoleantefamiliei !”, au scris prietenii lui.
Spirescu a fost întâmpinat de o mulțime de ziariști atunci când a aterizat pe Luton, la 1 ianuarie 2014, după ce extremiștii de la UKIP au avertizat că deschiderea pieței muncii pentru români va duce la un aflux de până la 400.000 de persoane, în acest an.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*