Victor Cornea joacă azi în sferturi la Salzburg

Sibianul Vlad Victor Cornea (nr 82 ATP la dublu) a revenit pe zgură, alături de sârbul Nikola Cacic, după parcursul bun din Turneul ATP 125 Challenger de la Parma (Emilia-Romagna Tennis Cup) de luna trecută, când cei doi au jucat în semifinale. În aceeași formulă, aceștia participă în aceste zile, în Austria, la Turneul ATP 125 Challenger Sparkasse Salzburg Open, competiție dotată cu premii totale în valoare de 145.000 de euro.

foto: captură video

În primul tur, perechea Cornea/Cacic a trecut în mai puțin de o oră, în două seturi, de Damir Dzumhur / Nerman Fatic (Bosnia-Herțegovina), scor 6-1, 6-4.

În această după-amiază, Cornea și Cacic (favorita nr. 1) au programat meci pentru accederea în semifinale, urmând să întâlnească perechea Neil Oberleitner (Austria) / Tim Sandkaulen (Germania). Partida din primul tur poate fi urmărită pe Challenger TV

Pentru calificarea în sferturile de finală, sibianul va intra în posesia a 25 de puncte ATP și 1.750 de euro. O victorie în această după-amiază ar fi cadoul perfect pentru jucător, dar și pentru Marius Vecerdea, antrenorul său de la Sibiu, care împlinește azi 49 de ani.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*