Victor Cornea DEBUTEAZĂ la Roland Garros! Să-i urăm succes

Cel mai bine clasat jucător român în ierarhia ATP în acest moment, sibianul Victor Cornea debutează azi la Roland Garros, într-un meci împotriva favoriților nr. 11, germanii Kevin Krawietz și Tim Puetz. Face pereche cu jucătorul chinez Zhizhen Zhang, în vârstă de 26 de ani, nr 71 ATP la simplu în acest moment și 632 la dublu.

FOTO: Victor Cornea / Facebook

Astăzi, de la ora 18:00, toți iubitorii sportului din Sibiu și cei ai tenisului în mod special sunt invitați să-și susțină și să-și urmărească jucătorul favorit pe Eurosport Player (meciul 4, terenul 12). Victor Cornea îl are alături pe Zhizhen Zhang, care și-a asigurat deja prezența în turul 2 la simplu, după ce a trecut de sârbul Dusan Lajovic în urma abandonului acestuia, la scorul 6-1, 4-1.

Este o oportunitate unică de a fi martorii evoluției lui Victor Cornea (numărul 89 ATP la dublu în cel mai recent clasament dat publicității) într-un moment istoric pentru tenisul sibian, fiind prima participare a unui jucător din orașul de pe malul Cibinului într-un turneu de Grand Slam, tocmai la Roland Garros, un preferat al sportivilor români.

Haideți să-i ținem pumnii lui Victor Cornea și să-l susținem în acest meci crucial!

Sibianul Victor Cornea s-a pregătit intens pentru acest moment, chiar dacă, după victoria de la Oeiras 3 (Portugalia), pe zgură, a avut o lună mai cu ieșiri din primul tur, tot pe zgură, în turneele de la Aix en Provence (Franţa) și Mauthausen (Austria), iar la Turin 2 (Italia) a părăsit turneul în turul 2.

Meciul meu de debut la Roland Garros. 
Jucăm împotriva favoriţilor nr. 11, K. Krawietz si T. Puetz.
Vă invit să îmi ţineţi pumnii şi să mă urmăriţi astăzi, de la ora 18:00, pe Eurosport Player (meciul 4, terenul 12)!“, a transmis Victor Cornea pe pagina sa de socializare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*