Viceprimarul Corina Bokor a trecut la PSD

Viceprimarul Sibiului Corina Bokor s-a alăturat echipei PSD Sibiu. Anunțul a fost făcut în această dimineață de deputatul Bogdan Trif, președintele Organizației județene PSD Sibiu, pe pagina sa de facebook.

foto: Bogdan Trif facebok

Corina Bokor, viceprimar al municipiului Sibiu vreme de 10 ani, a ales să se alăture echipei PSD, a anunțat Bogdan Trif
”Este o onoare pentru mine să mă alătur unei echipe foarte dinamice și dornice să dezvolte Sibiul! Am fost și sunt o persoană implicată. Am văzut aceeași implicare și la colegii social-democrați și de aceea am decis să mă alătur tinerei echipe a PSD Sibiu. În cei 12 ani în care am fost consilier local și viceprimar al municipiului Sibiu am muncit și mi-am dat toată silința pentru a realiza proiecte importante pentru sibieni. Doresc să-mi împărtășesc experiența cu colegii social-democrați, să pun la dispoziția echipei din care fac parte toată experiența dobândită în cariera mea, astfel încât să-mi duc proiectele la bun sfârșit și să realizăm împreună noi proiecte, pe care sibienii le așteaptă de la aleșii locali”, spune Corina Bokor.

foto: Bogdan Trif facebok

„Mă bucur că doamna viceprimar a ales să se alăture echipei noastre! Împreună, vom deveni mai puternici, iar experiența sa în administrația publică locală cu siguranță va fi folosită în beneficiul sibienilor, de către echipa social-democrată”, a declarat deputatul Bogdan Trif.

foto: Bogdan Trif facebok

În urmă cu două zile și primarul comunei Jina, Vasile Beschiu, s-a alăturat echipei PSD Sibiu.

În ultima perioadă PSD Sibiu i-a „racolat” pe primarii din Roșia (Ionan David), Marpod (Sebastian Ioan Dotcoș), Turnu Roșu (Stelian Istrate) și Micăsasa (Timotei Păcurar), și pe viceprimarii din Micăsasa (Adrian Suciu), Alțâna (Adrian Antal) și Miercurea Sibiului (Ioan Ludoșan).

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*