Veniți să doneze, au plecat acasă dezamăgiți

Campania de donare de sânge organizată azi la Mediaș a început cu probleme. Cei prezenți la prima oră la Policlinica Spitalului Municipal s-au plâns că sistemul de înregistrare online a donatorilor, indicat de organizatorii campaniei, nu a funcționat. „Oamenii au primit bilete de ordine, însă li s-a spus că sunt doar 76 de recipiente de colectare. Circa 30 de persoane au plecat dezamăgite. Unii au rămas, poate poate vor dona, însă e incredibil. Orașul, țara are nevoie de sânge, se găsesc donatori, iar sistemul medical nu îl poate primi pentru că organizarea este dezastruoasă. Nu-mi vine să cred, am venit încă de la ora 9 și nu cred că pot să donez“, a declarat Pleiner Norbert, primarul comunei Târnava, venit să doneze sânge. 
Organizarea lasă de dorit, sunt acolo oameni care vor să doneze însă nu s-au programat în prealabil și din păcate sunt puși în așteptare! Vor fi acceptați la donare doar dacă se anulează din programări!“, a transmis și Anca Brînzaru, un alt donator prezent la policlinică în această dimineață.

Reamintim, Spitalul Municipal Mediaș, Centrul de Transfuzie Sanguină Sibiu și compania Romgaz organizează azi, între orele 9-14, o nouă campanie de donare de sânge. Acțiunea se află în plină desfășurare la parterul Policlinicii Mediaș. 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*