Vârsta i-a dat aripi! Puști de 15 ani prins la volan

Trei persoane, în vârstă de 55, 15 și 18 ani, au fost oprite de poliție în județul Sibiu, ieri, pentru că au condus fără permis sau cu permisul suspendat.

FOTO: Mesagerul de Sibiu

La data de 21 septembrie a.c., în jurul orei 12,00, pe DJ 106, în afara localității Cornățel, polițiștii Secției de Poliție Rurală Agnita au oprit un autoturism la volanul căruia a fost identificat un bărbat în vârstă de 55 de ani, din județul Vâlcea. Din verificările efectuate de către polițiști a rezultat faptul că dreptul bărbatului de a conduce autovehicule pe drumurile publice este suspendat, în cauză fiind deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii prevăzute de articolul 335 aliniatul 2 din Codul penal.

La data de 21 septembrie a.c., în jurul orei 17,00, pe DN 1, la ieșirea din localitatea Porumbacu de Jos, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Avrig au oprit pentru control un autoturism condus spre Avrig. Polițiștii au constatat că la volan se afla un avrigean în vârstă de 15 ani, care nu posedă dreptul de a conduce, în cauză fiind deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis. În momentul opririi, tânărul era însoțit de către tatăl său, în vârstă de 38 de ani, tot din Avrig, proprietar al autoturismului, pe numele bărbatului fiind deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încredințare.

La data de 21 septembrie a.c., în jurul orei 21,00, în localitatea Turnu Roșu, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Tălmaciu au oprit pentru control o motocicletă condusă pe strada Muntelui de către un localnic în vârstă de 18 ani. Din verificările efectuate de către polițiști a rezultat că tânărul nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, iar motocicleta este neînmatriculată. În cauză, la nivelul Poliției Orașului Tălmaciu, s-a deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*