Vânătoare de ouă și atelier de pictură realizate de voluntarii Crucii Roșii

În ajunul Sfintei Sărbători de Paște, 8 voluntari ai Crucii Roșii Sibiu au ajuns la Centrul de Plasament de la Turnu Roșu pentru a aduce bucurie în inimile copiilor de acolo.

Foto: Crucea Roșie Sibiu

Inițiativa a aparținut voluntarului Cosmin Bojiță, iar ceilalți șapte au răspuns cu entuziasm. Au pregătit împreună o vânătoare de ouă și ateliere de pictură. Iepurașul le-a adus copiilor multe dulciuri și fructe.

Alături de cei opt voluntari ai Crucii Roșii s-au alăturat cei de la Autoklass și de la Centrul Chinologic din Sibiu care au participat cu donații.

Acțiunea a fost posibilă datorită donațiilor venite din partea voluntarilor Daniela Moșoiu, Diana Marton, Camelia Vasile și Cosmin Bojiță.

Împreună, acești oameni, au transformat ultima zi a Săptămânii Patimilor într-o zi magică pentru cei 38 de copii din centru.

„A fost o senzație de nedescris. Am văzut multă bucurie pe fețele copiilor atunci când am ajuns la ei și au continuat să ne surprindă. Am rămas uimit cât de calmi au fost atunci când au început să picteze și cu cât entuziasm au căutat ouăle. Pentru noi a fost o bucurie enormă că am reușit împreună să le facem această surpriză. Totodată toți cei prezenți am avut multe de învățat din experiența de astăzi: să ne bucurăm de ceea ce suntem și să prețuim mult mai mult viața”, spune Cosmin Bojiță, voluntar Crucea Roșie Sibiu.

”Acțiunile Crucii Roșii Sibiu la Centrul de Plasament din Turnu Roșu au o tradiție de peste 10 ani. Pe cei mai mulți dintre copii îi cunoaștem de când erau mici. Ne bucurăm de fiecare dată de revederea cu ei.  Dorim pe această cale tuturor prieteniilor Crucii Roșii Sibiu, UN PAȘTE FERICIT!”  – Raluca Morar, Director, Crucea Roșie Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*