Val de șoferi praf de beți la volan

Un nou val de șoferi beți la volan s-a înregistrat în weekend. 

FOTO: Mesagerul de Sibiu

La data de 24 iunie a.c., în jurul orei 11,45, în localitatea Țichindeal, polițiștii Secției de Poliție Rurală Agnita au oprit pentru control un ATV condus pe DC 40 de către un localnic în vârstă de 38 de ani. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, iar ATV-ul este neînmatriculat sau neînregistrat. Pe numele bărbatului s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv conducerea pe drumrile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

La data de 24 iunie a.c., în jurul orei 17,30, în orașul Agnita, polițiștii Secției de Poliție Rurală Agnita au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Republicii de către un localnic în vârstă de 55 de ani. Testarea alcoolscopică a șoferului a rezultat într-o valoare de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. La nivelul secției de poliție amintite, s-a deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 25 iunie a.c., în jurul orei 01,30, în municipiul Sibiu, polițiștii Secției Nr. 1 Poliție Urbană Sibiu au depistat un sibian, în vârstă de 30 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Gorăslău având acest drept suspendat. În cauză, pe numele bărbatului s-a deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii prevăzute de articolul 335 aliniatul 2 din Codul penal.

La data de 25 iunie a.c., în jurul orei 17,30, în timp ce conducea un autoturism pe strada Cioplea din orașul Avrig, un localnic în vârstă de 23 de ani a pierdut controlul direcției de deplasare, a lovit un mal de pământ după care s-a răsturnat pe carosabil. Din fericire, evenimentul s-a soldat doar cu pagube materiale. Testarea alcoolscopică a celui aflat la volan a indicat o valoare de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior recoltării probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Avrig au deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 25 iunie a.c., în jurul orei 20,00, pe DN 1, în localitatea Miercurea Sibiului, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Miercurea Sibiului au oprit un autoturism la volanul căruia a fost identificat un bărbat în vârstă de 50 de ani, din Orlat. Testarea alcoolscopică a persoanei în cauză a indicat un rezultat de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat, șoferul fiind însoțit la o unitate medicală pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. În baza celor constatate, polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 26 iunie a.c., în jurul orei 01,30, în localitatea Gura Râului, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Săliște au oprit pentru control un autoturism condus pe DJ 106J de către un localnic în vârstă de 23 de ani. Testarea alcoolscopică a tânărului aflat la volan a indicat un rezultat de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat, în cauză fiind deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*