„Vaca Rosalinda” revine la Teatrul Gong

Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu prezintă sâmbătă, 16 septembrie, și duminică, 17 septembrie, de la orele 11:00, spectacolul „Vaca Rosalinda – o fabulă muzicală”.

Foto: teatrul Gomg

Spectacolul se întoarce în Sibiu după ce a fost prezentat duminica trecută la Festivalul WondePuck , în fața a peste 500 spectatori pe o scenă în aer liber, în Piața Unirii din Cluj Napoca.

trailer: https://vimeo.com/629053863

Antrenant și muzical, spectacolul de la Sibiu este o joacă hazlie ce se construiește ca o călătorie în lumea animalelor și o pledoarie pentru respect și acceptare.

Rosalinda este o vacă specială și încântătoare, dar foarte enervantă prin atitudinea sa critică și exasperantă. Viața la fermă devine insuportabilă, iar țăranul decide să își trimită vaca departe de casă. Doar că liniștea acestora este din nou tulburată după ce în ogradă apar animale sălbatice ce au fugit să se ascundă de Vaca Rosalinda trimisă cu trenul în Africa. În încercarea de a-și reconstrui locul pașnic, fiecare animal își cântă povestea într-o înlănțuire ce va face deliciul publicului, indiferent de vârstă.

Spectacolul creat de actorii Eliza Păuna, Claudiu Fălămaș, Raluca Răduca/ Alexandra Șerban, Paul Bondane și Anton Balint are la bază un text original al dramaturgului german Andri Beyeler (Die Kuh Rosemarie).

Actorii Teatrului „Gong” au creat un adevărat laborator muzical, experimentând narațiuni performative pline de energie. Aceștia cântă la chitară, cajon, clapă, tobe, trompetă, djembe, fluier, tamburină, drâmbă, maracas, clopote tubulare și cabasa, conturând un spectacol inventiv și eclectic. „Vaca Rosalinda – o fabulă muzicală” are o durată de aproximativ 50 de minute și este recomandat copiilor cu vârsta peste 5 ani.

Accesul la oricare din reprezentațiile de mai sus se face pe baza biletelor puse în vânzare online prin teatrulgong.ro sau la sediul Teatrului, de miercuri până vineri între orele 11:00 – 18:00, sâmbăta între orele 10:00 – 18:00 sau duminica între orele 10:00 și 14:00. Mai multe detalii despre bilete și acces, dar și condițiile de modificare a biletelor flexibile, puteți găsi în regulamentul afișat pe teatrulgong.ro.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*