Vă doriți o carieră în Poliție? Mai aveți câteva zile în care vă puteți înscrie

Până pe data de 14 mai 2024, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sibiu, prin Serviciul Resurse Umane, efectuează recrutări pentru sesiunea aprilie – iulie 2024, a concursurilor de admitere în unitățile de învățământ postliceal ale Ministerului Afacerilor Interne.

Foto: Arhivă

Cererile tip de înscriere, precum și, după caz, consimțământul privind solicitarea extrasului de pe cazierul judiciar de către unitatea de recrutare, se completează de către candidat în mod lizibil, se semnează și se transmit, exclusiv în format electronic, până pe data de 14 mai 2024, ora 16.00, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică, pe adresa de e-mail: resurseumane@sb.politiaromana.ro.

Concursul de admitere se realizează pentru următoarele unități de învățământ:

Şcoala de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” Câmpina (1.340 locuri);

Şcoala de Agenți de Poliție „Septimiu Mureşan” Cluj Napoca (300 locuri).

Candidații se pot înscrie la o singură școală postliceală a M.A.I.

Oferta educațională, condițiile de recrutare, documentele și formularele necesare, alături de detaliile privind concursul de admitere pot fi consultate accesând site-ul: https://sb.politiaromana.ro/ro/cariera/admitere-institutii-invatamant/anunt-recrutare-scoli-de-agenti-de-politie-aprilie-iulie-2024.

Relaţii suplimentare se pot obţine și la Serviciul Resurse Umane al I.P.J. Sibiu, la numărul de telefon: telefon 0269/208.318.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*