USR Sibiu: „Câte vieți mai trebuie sa fie curmate în mod tragic, pana să decideți să acordați importanță intersecției criminale?” (CP)

Cinismul de care dă dovadă instituția consiliului județean în indiferența cu care tratează cererile de punere în siguranță a drumurilor județene, se transformă în tragedii pentru tot mai multe familii.

Foto: USR Sibiu

Instituția condusă de Daniela Câmpean refuză cu îndârjire să dea importanță vieților omenești care în fiecare zi trec prin intersecția morții dintre drumul județean 106 A Sibiu-Rășinari și drumul județean 106D   Sibiu-Cisnădioara.

„Într-o solicitare a USR către consiliul județean în urmă cu doar doua luni, răspunsul a venit parcă desprins dintr-o tragicomedie. În anul 2023, când tehnologia nu mai lasă loc de scuze, consiliul județean decide să ignore cu bună știință o îmbunătățire care nu are potențial electoral.

Astfel, nu numai că pe timp de noapte nu are soluție, dar nici pe timp de zi nu se dorește vreo îmbunătățire, dovada fiind ultimul accident soldat cu mai multe persoane decedate”, a declarat Ruxandra Cibu Deaconu președinta USR Sibiu și consilier județean.

Motivația ar fi că această intersecție nu se află pe raza niciunei primarii care să o gestioneze iar consiliul județean nu ar avea servicii de iluminat.

Așadar, sfidarea cetățenilor nu vine doar din felul zeflemitor în care consiliul județean decide să răspundă unei solicitări, dar nici găsirea soluțiilor nu se dorește.

În acest mod, cei responsabili în frunte cu președinta consiliului județean, Daniela Câmpean, devin vinovați de viețile pierdute în accidentele rutiere din aceasta intersecție?

Doamnă președintă Daniela Câmpean, câte vieți mai trebuie sa fie curmate în mod tragic, până să decideți să acordați importanță intersecției criminale?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*