USR Sibiu are conducere nouă, dar sub același președinte

În urma alegerilor desfășurate în organizația județeană a USR Sibiu a fost aleasă noua conducere pentru un mandat de doi ani. Președinte a rămas Raluca Amariei, ea neavând contra-candidat pentru funcție.

Vicepreședinți au fost aleși Dan Ghiță, Smaranda Bălan, Mircea Roman și Adrian Echert. Din Biroul Local al organizației mai fac parte Remus Rațiu, Dan Barna, Ionuț Ghișe, Diana Mureșan, Alex Buiuc și Anca Mălaiu. ”USR Sibiu în acești doi ani trebuie să se extindă, să existe filiale în județ, acest lucru este prioritar pentru noi. Trebuie să rămânem, de asemenea, una din cele mai puternice organizații din țară. Vrem să devenim o organizație structurată ca o «primărie de rezervă». Fiecare vicepreședinte va avea un departament de coordonat și astfel se va ocupa de o direcție, de exemplu departament de strategie, comunicare și așa mai departe. Mâine avem deja prima ședință de Birou Local, începem în forță”, a declarat președintele reales, Raluca Amariei.

Vechea conducere a USR Sibiu era formată din Raluca Amariei – președinte, Dan Ghiță, Alexandru Buiuc și Traian Belei – vicepreședinți, iar din Biroul Local mai făceau parte Remus Rațiu, Ramona Marian și Cătălin Mureșan.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*