USR Cisnădie Lansează Inițiativa “Transformarea Pistei de Biciclete din Cartierul Arhitecților” (CP)

USR Cisnădie anunță  lansarea unei noi inițiative menită să aducă schimbări semnificative în oras. Prin intermediul filialei locale, USR propune transformarea pistei de biciclete din cartierul Arhitecților într-o infrastructură modernă și funcțională, cu prioritate pentru bicicliști la intersecțiile cu drumurile care duc spre DJ.

Foto: Paul Maier facebook

Inițiativa, intitulată „Prioritate Bicicliștilor, Siguranță și Sustenabilitate – Cheia Pentru Un Oraș Mai Bun,” se axează pe trei principii fundamentale: siguranța bicicliștilor, promovarea sustenabilității și consolidarea comunității. O pistă de biciclete modernă, unde bicicliștii au prioritate clară la intersecții, va contribui la crearea unui mediu sigur pentru toți cei care aleg să utilizeze bicicleta ca mijloc de transport.

Această inițiativă are potențialul de a încuraja și sprijini un stil de viață activ și sănătos pentru locuitorii orașului Cisnădie. Prin transformarea pistei de biciclete din cartierul Arhitecților, vom spori utilizarea bicicletelor ca mijloc de transport alternativ, contribuind astfel la reducerea poluării și a traficului în zonă.

“USR Cisnădie vede în această inițiativă o modalitate de a fi pionieri în promovarea transportului sustenabil și a protecției mediului înconjurător. Prin transformarea infrastructurii de biciclete, ne propunem să construim o Cisnădie mai ecologică, sănătoasă și prietenoasă.

Inițiativa „Prioritate Bicicliștilor, Siguranță și Sustenabilitate” este un pas important către viitorul verde și sănătos al Cisnădiei. Aceasta nu numai că îmbunătățește infrastructura urbană, dar sporește și vitalitatea comunității noastre. Locuitorii orașului nostru vor putea beneficia de mai multe oportunități de a se bucura de activități fizice în aer liber și de a adopta un stil de viață mai sănătos.Prin semnarea petiției, puteți susține această inițiativă și contribui la realizarea unei schimbări reale în orașul nostru. Fiecare semnătură aduce Cisnădia mai aproape de o transformare într-un mediu mai ecologic, mai sănătos și mai prietenos.” a declarat Paul Maier, vicepresedinte USR Cisnadie.

USR Cisnădie își asumă angajamentul de a aduce orașul nostru spre o normalitate care încurajează sustenabilitatea, siguranța și activitatea fizică.

Filiala Locala USR Cisnadie

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*