USR a strâns la Agnita peste 400 de semnături pentru inițiativa „Fără penali în funcții publice”

La Agnita, în cadrul strângeri de semnături pentru inițiativa „Fără penali în funcții publice” au semnat, vineri, peste 400 de cetățeni, în mai puțin de patru ore. La evenimentul organizat de filiala USR Agnita au participat voluntari și președintele USR, deputatul Dan Barna.

„Cetățenii au semnat pentru că își doresc ca cei care fură, fie de la copiii săraci, fie din bani publici, sau au o condamnare penală definitivă, să nu mai candideze pentru funcții de conducere. Demersul nostru este firesc și vine în întâmpinarea unei nevoi tot mai evidente, aceea de a ne proteja prezentul și viitorul, de oameni cu intenții și interese personale”, a declarat președintele USR Agnita, Alin Vezure.

„Și la Agnita, ca peste tot în România, cetățenii simt că le este furată țara și sunt revoltați. Cel mai dureros gând a fost exprimat de un domn de 64 de ani care mi-a spus cu lacrimi în ochi: „eu pot să îmi sărut nepotul doar o dată pe an, de sărbători, pentru că niște nemernici, care fură bani de la copii sărmani, își bat joc de această țară și copiii mei au plecat”, precizează deputatul de Sibiu Dan Barna.

Se mai pot strânge semnături doar până în 10 august. Toți cei care vor să contribuie la strângerea celor 500 000 de semnături la nivel național pot descărca listele corespunzătoare localității lor de pe www.farapenali.ro. În Sibiu, listele pot fi predate la sediul USR Sibiu de pe bd. Victoriei, nr. 14, de luni până vineri, între 9 și 14.

One Comment

  1. chitibus says:

    Daca judecam dupa apucaturile acestor derbedei din USR, toata ceata lor este penala. N-ati auzit de alde Clotilde Armand, de cotofana Chichirau si de alti dezaxati? Doamne, fereste!!!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*