UPDATE FOTO VIDEO Angelika Maurer, tânăra dispărută în Pădurea Dumbrava, este căutată la sol și din aer

UPDATE: Acțiunea de căutare a Angelikăi Maurer în Pădurea Dumbrava s-a încheiat. Tânăra nu a fost găsită.

Acțiunea de căutare a tinerei s-a încheiat în jurul orei 13.30, după ce zona aflată în atenție, în suprafață de aproximativ 500 de hectare, a fost periată în totalitate. Din păcate, tânăra nu a fost găsită și nici nu au fost descoperite obiecte sau alte indicii care să lămurească situația persoanei în cauză.

”Facem precizarea că polițiștii sibieni continuă cercetările, inclusiv prin căutări în teren, astfel încât să fie obținute și analizate cât mai multe informații ce pot duce la găsirea tinerei dispărute.

Mulțumim tuturor persoanelor care s-au implicat în această acțiune de căutare, care nu s-ar fi putut desfășura fără efortul susținut al voluntarilor”, spune Elena Welter, din cadrul IPJ Sibiu.

Ampla operațiune de căutare a tinerei Angelika Claudia Maurer a început. Studenta dispărută în data de 8 februarie este căutată la sol și din aer, atât de polițiști și angajați ai altor instituții publice, cât și de aproximativ 200 de sibieni voluntari.

 

 

”Astăzi, 2 martie, începând cu ora 10.00, polițiștii sibieni au declanșat o amplă acțiune de căutare a unei tinere, MAURER ANGELIKA CLAUDIA, în varsta de 25 ani, studentă în municipiul Sibiu, a cărei dispariție a fost semnalată la data de 15 februarie, după ce, din data de 8 februarie, tânăra nu a mai putut fi contactată de către rude și cei apropiați”, spune Elena Welter, din cadrul IPJ Sibiu.

La acțiune participă 150 de lucrători din IPJ Sibiu, Centrul Chinologic ”Aurel Greblea” Sibiu, DGASPC Sibiu, Directia Ocolului Silvic Sibiu, Salvamont Sibiu, SAJ, precum și peste 200 de voluntari din Asociația 4×4 Rescue, Asociația Crucea Roșie și studenti ULBS.

De asemenea, acțiunea beneficiază de sprijinul IGAV, fiind folosite concomitent mai multe drone.

”La data de 25 februarie, în Pădurea Dumbrava, municipiul Sibiu, polițiștii sibieni au găsit mai multe bunuri care îi aparțin tinerei, motiv pentru care s-a luat decizia extinderii căutărilor în zona împădurită de la marginea municipiului Sibiu”, continuă reprezentantul IPJ Sibiu.

Angelika Claudia Maurer, în vârstă de 25 de ani, a plecat în data de 8 februarie din locuința situată în Sibiu spre direcția Calea Poplacii (Padurea Dumbrava) fără a mai reveni. Dispariția a fost anunțată de fratele ei, după aproximativ 10 zile.

Semnalmente: înălțime 165 cm, greutate aproximativ 75 de kg, ochi verzi, păr șaten deschis, de lungime medie.

Nu se știe cu exactitate cum era îmbrăcată în momentul plecării de acasă.

Foto/Video: Mesagerul de Sibiu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*