Unde intervine Drumuri și Poduri la această oră

Societatea Drumuri și Poduri SA, compania Consiliului Județean Sibiu, informează că din cauza condițiilor meteorologice din ultimele 48 ore în majoritatea zonelor care acoperă raza Județului Sibiu a nins, carosabilul este umed, în unele zone parțial acoperit cu zăpadă.

Foto: Mesagerul de Sibiu

La această oră se acționează după cum urmează:

 

  • zona 1 (Cristian – Săliște – Jina) – carosabil umed, se acționează cu material antiderapant
  • zona 2 (Sibiu – Cisnădie – Păltiniș) – carosabil umed, parțial acoperit cu zăpadă, se acționează cu lamă și material antiderapant
  • zona 3 (Cisnădie – Sadu – Avrig – Poiana Neamțului) – carosabil umed, se acționează cu material antiderapant

Pe restul drumurilor care acoperă raza teritorială a Județului Sibiu s-a acționat în cursul nopții cu material antiderapant.

În cursul zilei de ieri, 28.03.2023 s-au folosit 46,50 to material antiderapant, iar astăzi până la această oră s-au folosit 42,84 to material antiderapant.

Deoarece în acest moment circulația pe unele drumuri județene se desfășoară în condiții de iarnă societatea roagă participanții la trafic să circule cu atenție sporită, în special pe sectoarele de drum unde se află utilajele de intervenție și recomandă ca mașinile să fie echipate corespunzător.

Societatea Drumuri și Poduri SA Sibiu acordă o atenție specială comunicării cu locuitorii județului,  pentru informarea  acestora în legatură cu starea drumurilor, dar și pentru transmiterea de către cetățeni a sesizărilor punând la dispoziție platforma  www.drumuripodurisibiu.ro.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*