Un tată își caută disperat copilul de 12 ani. A plecat la magazin și nu s-a mai întors

Un copil de 12 ani a plecat la magazin și nu s-a mai întors acasă. Familia și poliția îl caută și cer sprijinul sibienilor.

Foto: IPJ Sibiu

Poliţiştii sibieni caută un minor în vârstă de 12 ani, care a plecat de acasă într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni. Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acestuia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

 Miercuri, 22 februarie a.c., polițiștii sibieni au fost sesizați de către un bărbat cu privire la faptul că, la aceeași dată, în jurul orei 08.30, fiul său minor, TUDORACHE NIȚĂ IOAN, în vârstă de 12 ani, a plecat de la domiciliul din municipiul Sibiu spre un magazin din cartier, fără a mai reveni.

Copilul are 145 centimetri înălțime, 44 de kilograme, păr șaten, tuns scurt, ochi căprui, constituție atletică, ten măsliniu.

În momentul plecării, minorul purta o geacă de culoare neagră, pantalon de sport, ghete de culoare gri și căciulă de culoare gri.

Ca semne particulare, minorul prezintă o pată de culoare maro la nivelul membrului inferior stâng, respectiv la nivelul cvadricepsului.

”Cetăţenii care pot oferi informaţii despre acest minor sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112”, fac apel oamenii legii.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*