Un pompier sibian, printre cei mai buni salvatori din lume

Plt. adj. Marius Dobrin, din cadrul ISU Sibiu a făcut parte din echipa reprezentativă a României la competiția internațională GrimpDay, care a câștigat locul 3 la individual și locul 2 pe echipe. La competiție au participa salvatori din 20 de țări.

Plt. adj. Dobrin Marius, care este comandant de echipaj și alpinist de intervenție în cadrul Detașamentului de Pompieri Sibiu. Pasiunea pentru înălțimi, dar și profesionalismul de care a dat constant dovadă, i-au adus un loc în echipa reprezentativă a României la competiția internațională GrimpDay, ce a avut loc în Marsilia, Franța, în perioada 24-27 mai.

Echipa României a obținut trofeul Fair Play în cardul competiției, care a reunit cei mai buni salvatori din peste 20 de țări. Pe timpul competiției, într-un atelier de forță și îndemânare, în care au fost utilizate accesorii noi, oferite de către organizatori, salvatorii români au obținut locul 3 la individual și locul 2 pe echipe.
”Marius, suntem mândri că ai reprezentat ISU Sibiu, dar mai ales România, cu mult profesionalism! Suntem mândri că ești parte din familia pompierilor sibieni!”, au transmis reprezentanții ISU Sibiu.
Foto: ISU Sibiu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*