Un nou succes pentru elevii sibieni! Revin acasă cu două premii și două mențiuni

Elevii sibieni participanţi la etapa națională a olimpiadei din cadrul Ariei curriculare tehnologii, domeniul industrie alimentară, desfăşurată în perioada 26 – 30 aprilie 2024 în municipiul Tulcea, se întorc acasă cu două premii și două mențiuni.

FOTO: arhivă

Elevul Comșa Sebastian Mihai, din clasa a XII-a, pregătit de către Voina Anca, Iurea Daniela, Popa Cornelia și Toderaș Sanda, a obținut PREMIUL I la proba „Analiza produselor alimentare”, precum și premiul special pentru cel mai mare punctaj la proba practică (100 puncte).

Eleva Cerpac Minerva-Maria, tot din clasa a XII-a, pregătită de către Butoi Laurențiu, Părăian Mihaela și Toderaș Sanda, a obținut PREMIUL III la proba de „Industrie alimentară” și premiul special pentru cel mai mare punctaj la proba practică (100 puncte).

MENȚIUNE au obținut elevii Dragomir Maria, clasa a XII-a, proba „Industrie alimentară” și Tabără Tiberius, clasa a XI-a, la proba „Analiza produselor alimentare”, pregătiți de către profesorii Părăian Mihaela, Toderaș Sanda, Butori Laurențiu, respectiv Codreanu Lavinia, Iurea Daniela și Părăian Mihaela. Elevul Tabără Tiberius a cucerit și premiul special pentru cele 100 de puncte obținute la proba practică.

Toți acești merituoși elevi sunt înmatriculați la Liceul Tehnologic de Industrie Alimentară „Terezianum” Sibiu.

„Felicitări celor patru elevi pentru rezultatele deosebite obținute la Olimpiada Națională, cu o apreciere în plus pentru premiile speciale cu punctaj maxim la proba practică! Felicităm şi toate cadrele didactice implicate în pregătirea acestor elevi. Suntem mândri că trei ani consecutivi am obținut locul întâi la Olimpiada Națională, la clasa a XII-a”, transmite profesorul Marian Solomon, directorul Liceului Tehnologic de Industrie Alimentară „Terezianum” Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*