Un copil beat a urcat la volan, a izbit un stâlp, care a căzut peste un acoperiș

Polițiștii din Agnita au fost direcționați, ieri în jurul orei 05:00, în urma unui apel 112, pe DC 28, în localitatea Netuș, unde un autoturism a intrat în coliziune cu un stâlp de susținere a rețelei de energie electrică.

FOTO: Mesagerul de Sibiu

La fața locului polițiștii rutieri au constatat faptul că evenimentul rutier s-a soldat doar cu pagube materiale. Totodată, a fost identificată persoana care a condus autoturismul, fiind vorba despre un minor în vârstă de 14 ani, domiciliat în Netuș.

Minorul a condus autoturismul pe DC 28, dinspre localitatea Noiștat, iar în localitatea Netuș a pierdut controlul asupra mașinii, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un stâlp de susținere a rețelei de energie electrică, care a căzut peste acoperișul unui imobil.

Minorul a fost testat de către polițiști rutieri au aparatul etilotest, rezultatul  indicând valoarea de 0,12 mg/l alcool pur în aerul expirat, conform IPJ Sibiu.

În baza celor constatate, polițiștii rutieri au deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*