Un cetăţean francez care s-a aruncat din maşină pe autostradă, transportat în comă la spital. Totul ar fi început de la o ceartă cu iubita

Un cetăţean francez s-ar fi aruncat dintr-un autoturism în mers pe autostrada A1, în zona municipiului Arad, după ce s-ar fi certat în maşină cu iubita sa, aflată la volan, victima fiind transportată în stare de comă la spital, scrie Monitorul de Cluj.

foto: Mesagerul de Sibiu

Potrivit reprezentanţilor Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Arad, francezul are 62 de ani şi era pasager pe locul din dreapta din faţă.

În imagini video care circulă în mediul online se vede cum autoturismul circulă cu viteză în momentul în care bărbatul cade pe partea carosabilă şi se rostogoleşte aproximativ 20 de metri.

Referitor la acest incident, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad a transmis că se fac cercetări, în timp ce surse din rândul anchetatorilor au declarat, pentru agerpres.ro, că iubita francezului, care este din Bulgaria, a spus că bărbatul a sărit din maşină după ce au avut o ceartă.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*