Un bărbat a plecat de acasă și nu a mai revenit

Poliţiştii sibieni caută un bărbat în vârstă de 40 de ani, care a plecat într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni la domiciliu. Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acestuia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

La data de 22 septembrie a.c., polițiștii sibieni au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că, în cursul zilei de 19 septembrie a.c., fiul său, BOARIU ADRIAN ALEXANDRU, în vârstă de 40 de ani, din municipiul Mediaș, județul Sibiu, a plecat într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni acasă.

Semnalmente: înălțime 190 – 200 cm, greutate 140 kg, păr șaten, cu chelie, ochi albaștri, constituție robustă.

În momentul plecării, bărbatul ar fi purtat o geacă multicoloră, un tricou de culoare portocalie, pantaloni blue-jeans de culoare albastră și încălțăminte sport de culoare neagră.

Nu se cunosc eventuale semne particulare.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre acest bărbat sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*