Ultimul mesaj de trimis de Maria tatălui ei, înainte ca studenta să dispară din Iași

Maria, studenta de la Litere cu chip angelic, care parcă a intrat în pământ de opt zile, a fost dată acum în urmărire internaţională.

FOTO: IPJ Iași

Poliţiştii au extins cercetările şi o caută şi în străinătate pe Maria Gheorghiu, tânăra din Iaşi dispărută acum mai bine de o săptămână.

Fata a plecat într-o dimineaţă de acasă, spunându-le părinţilor că se duce la facultate, dar seara nu s-a mai întors.

Rudele cred că tânăra de 20 de ani ar putea fi în pericol şi stau ca pe ace aşteptând un semn de la ea.

„E posibil să fi fost păcălită, să facă, să plece undeva. Din discuţiile noastre îmi dădeam seama că ea are o prea mare încredere în oameni. Toţi au încercat să dea de Maria, dar nimic, nimic, nimic”, spune Daniela Gheorghiu, mama Mariei.

„Marţi dimineaţa, în jurul orei 06:00 a plecat la facultate. A spus ea că merge mai devreme să se întâlnească cu colegii. Mi-a spus că are ore până la 8:00 cu pauze.

Seara după ora 8:00 a fost ultima dată când tatăl ei i-a dat un mesaj cu „Ce faci?”. A răspuns că „Bine.” Şi la puţin timp s-a închis telefonul. Şi de atunci nu are telefonul deschis”, a mai povestit mama tinerei, potrivit observatornews.ro.

Apropiaţii Mariei s-au mobilizat pe reţelele de socializare pentru a o găsi. În momentul dispariţiei, fata purta un pardesiu bej, pantaloni albaştri şi cămaşă kaki.

Maria nu s-a mai întors acasă din 9 mai

„La data de 10 mai a.c., polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că, la data de 09 mai a.c., numita CONSTANTIN-GHEORGHIU MARIA, în vârstă de 20 ani, a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit.

La momentul plecării, aceasta purta un pardesiu de culoare bej închis, pantaloni de tip jeans de culoare albastru, cămașă de culoare kaki, iar în picioare avea adidași marca puma de culoare mov, având asupra sa un rucsac de culoare negru.

Persoanele care dețin și pot oferi informații cu privire la această persoană sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție”, a fost mesajul transmis de Poliția Iași.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*