Ultimul asalt? FC Hermannstadt – FCU 1948 Craiova, luni, pe Stadionul Municipal

FC Hermannstadt sună adunarea pe Stadionul Municipal, luni 8 mai, de la ora 16,30, pentru partida cu FCU 1948 Craiova din antepenultima etapă a sezonului. Elevii lui Marius Măldărășanu țintesc cele 3 puncte puse în joc, suficiente pentru evitarea retrogradării. La fel și oltenii, în cursă către barajul pentru Europa.

foto: facebook/FCH

FC Hermannstadt mai are nevoie de doar 3 puncte în ultimele 3 etape rămase de disputat, pentru a-și păstra locul în Superligă indiferent de celelalte rezultate. Prima țintă e FCU 1948 Craiova. Chindia Târgoviște, primul loc de baraj în acest moment, a cedat aseară cu Petrolul Ploiești, scor 1-2, rămânând la 5 puncte de FCH în condițiile în care mai are doar 2 partide de disputat. Așadar, dacă elevii lui Măldărășanu înving luni, jucăm finalul campionatului cu gândul la vacanță. Nu va fi deloc ușor, oltenii având o echipă valoroasă, care a ratat „la mustață“ prezența în play-off.

Craiova a cedat pe Municipal în martie, în ultima etapă a sezonului regulat, 0-1 (0-0), cu autogol Agostinho Henriques (‘69). A fost un joc deschis, cu ocazii la ambele porți, între care și 2 bare, elevii lui Măldărășanu fiind totuși superiori adversarilor în cele mai multe momente.

Oltenii vor fi încurajați din nou de o galerie impresionantă, de această dată în mod oficial, după ridicarea suspendării. Echipa lui Mititelu e la un pas de participarea la baraj, pentru Conference League. Lupta e cu FC Botoșani (la 4 puncte în acest moment), Petrolul și FC Hermannstadt fiind scoase din cărți întrucât nu au solicitat licența UEFA pentru sezonul 2023/2024.

Bilete

Partida FC Hermannstadt –  FCU 1948 Craiova va avea loc luni 8 mai, de la ora 16,30, pe Stadionul Municipal. Biletele pentru acest meci costă 50 lei la Tribuna I, 40 lei la Tribuna a 2-a și 20 lei la peluze. Pot fi achiziționate online de AICI, sau de la casa de bilete de la Stadionul Municipal Sibiu, care va funcționa după următorul program:

Duminică, 7 mai, între orele 12:00-18:00

Luni, 8 mai, între orele 11:00-17:00

Programul etapei a 7-a

Vineri 5 mai: FC Voluntari – CS Mioveni 1-0;  Chindia – Petrolul Ploiești 1-2

Sâmbătă 6 mai, ora 12, 30 FC Botoșani – Universitatea Cluj

Luni 8 mai: ora 16,30 FC Hermannstadt – FCU 1948 Craiova; ora 18,30 FC Argeș – UTA

Clasament

sursa: LPF

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*