Ultimele zile de înscrieri la școlile de poliție

Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu anunță continuarea procesului de recrutare pentru persoanele interesate să urmeze o carieră în domeniul poliției. Procesul se adresează celor care își doresc să se alăture forțelor de ordine și siguranță, oferindu-le oportunitatea de a aplica pentru școlile de agenți din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

FOTO: arhivă Mesagerul de Sibiu

„Dacă misiunea Poliției Române este în acord cu ceea ce tu consideri drept misiunea ta personală, atunci ești omul potrivit care să îmbrace uniforma de polițist pentru o carieră dedicată protejării persoanei, comunităţii, precum şi instituţiilor statului, exclusiv pe baza şi în executarea legii.

La Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sibiu continuă recrutarea candidaţilor pentru admiterea în unităţile de învăţământ postliceal din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, sesiunea octombrie 2023 – februarie 2024, învăţământ cu frecvenţă, pentru Şcoala de Agenţi de Poliţie “Vasile Lascăr” – Câmpina și  Şcoala de Agenţi de Poliţie “Septimiu Mureşan” – Cluj-Napoca.

Dacă îndeplinești condițiile legale și criteriile specifice de recrutare și ai domiciliul sau reședința pe raza județului Sibiu, conform datelor din cartea ta de identitate, poți transmite CEREREA DE ÎNSCRIERE, exculsiv în format electronic, până la data de 05 noiembrie 2023 (inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică), la adresa de e-mail resurseumane@sb.politiaromana.ro.

Dacă ai neclarități privind procedura de recrutare, poți obține mai multe relații suplimentare de la polițiștii Serviciului Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu, la numărul de telefon 0269/208.318, precum și pe site-ul instituției noastre www.sb.politiaromana.ro , secțiunea Carieră, sub-secțiunea Admitere instituții învățământ sau pe site-ul  oficial al instituțiilor de învățământ postliceal din subordinea Ministerului Afacerilor Interne”, este mesajul Poliției.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*