Ultimele vești despre sănătatea lui Florin Piersic. Cum se simte actorul?

Actorul Florin Piersic este internat la Institutul Inimii „Niculae Stăncioiu” din Cluj-Napoca, unde a avut o intervenţie de extragere a sondelor unui stimulator cardiac pe care îl avea, anunță Monitorul de Cluj.

Actorul Florin Piersic este într-o stare bună, internat la Institutul Inimii „Niculae Stăncioiu” din Cluj-Napoca, după ce duminică a suferit o intervenţie de extragere a sondelor unui stimulator cardiac pe care îl avea.

Florin Crișan, managerul Institutului Inimii, a precizat că actorul se află sub tratament medicamentos, iar operația a decurs fără probleme, notează Agerpres.ro. 

„Pot să vă spun că în cursul zilei de duminică a suferit o intervenţie de extragere de sonde şi îndepărtarea de stimulator. E într-o stare bună, sub tratament medicamentos în continuare, intervenţia a decurs fără probleme”, a declarat managerul Institutului Inimii, Florin Crişan.

Florin Piersic a ajuns la spital cu o infecție care s-a localizat în zona genunchiului, a fost operat, apoi s-a constatat că infecția s-a extins spre inimă.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*