Ultima oră: Localități care se încadrează în Zona Metropolitană Sibiu

Autoritățile sibiene lămuresc dilemele legate de zona metropolitană.

„Având în vedere nenumăratele întrebări cu privire la aplicarea punctului 17 alin. 3 din Anexa Hotărârii nr. 24 din 14.05.2020 privind aprobarea instituirii stării de alertă, la propunerea Grupul de Suport Tehnic pentru Gestionarea Situațiilor de Urgență Generate de Epidemii al județului Sibiu, Comitetului Județean pentru Situații de Urgență adoptat Hotărârea nr 23/15/05/2020, care să reglementeze aceste aspecte”, transmit autoritățile.

Astfel, se încadrează în Zona Metropolitană Sibiu următoarele localități: Avrig, Boița, Cisnădie, Cristian, Gura Râului, Loamneș, Ocna Sibiului, Orlat, Poplaca, Racovița, Rășinari, Râu Sadului, Roșia, Sadu, Săliște, Slimnic, Șelimbăr, Șura Mare, Șura Mică, Tălmaciu, Turnu Roșu, Vurpăr.

 

2 Comments

  1. La aceasta lista, care cuprinde orasele si comunele din Zona Metropolitana, se aduga si satele care intra in componenta celor 23 de orase si comune.Ex. la Orasul Avrig se ataseaza localitatile -Marsa, Bradu, Sacadate si Glamboaca. etc Cred ca cei de la Comitetul Judetean pt. Situatii de Urgenta ar trebui sa refaca lista si sa ne ofere informatia completa.

  2. Manoila Mihail says:

    1)In toate comunicatele « zonele metropolitane » sunt definite ca fiind zonele ce cuprind localitatile situate la maxim 30 km de Municipii.Asta inseamna co si , de ex. Mediasul are o Zona Metropolitana?.Care este ea?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*