ULBS se pregătește pentru UNbreakable România

Săptămâna viitoare începe etapa de pregătire pentru UNbreakable România, programul de educație în securitate cibernetică pentru liceeni și studenți.

foto: freepik.com

Pentru a marca startul oficial, echipa UNbreakable organizează marți, 20 februarie, interval orar 10.00-11.00, un webinar în care vor fi oferite detalii despre temele abordate în bootcamp, resursele disponibile, cum se vor desfășura etapele competiționale și, bineînțeles, cum se va desfășura finala de la Brașov.

Este important să știți că doar liceenii și studenții care se înscriu până pe 20 februarie vor avea acces complet pe CyberEDU, pe toată durata etapei de pregătire, la:
• Resurse teoretice care explică o serie de concepte fundamentale de securitate cibernetică;
• Aproape 200 de exerciții rezolvate;
• Exerciții prin care participanții pot pune în practică tot ce au învățat;
• Toate webinariile susținute de foști participanți și specialiști din industrie.
Etapa de pregătire se va desfășura până la data de 21 martie.
„Ești gata de antrenament? Săptămâna viitoare începe etapa de pregătire pentru UNbreakable România, cel mai intens program de securitate cibernetică pentru tineri.
Înscrie-te în program aici https://unbreakable.ro/inregistrare/… pentru a avea acces la resurse teoretice, exerciții, webinarii și specialiști din industrie.
Participă la concursuri, ocupă un loc de top în clasament, câștigă premii de peste 8.000 de euro și califică-te în finala #RoCSC2024!”, transmit reprezentanții ULBS.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*